Filozofia dhe Cilësia jonë

Novamat përgatit çdo projekt lidhur me kërkesat e klientëve të saj për pajisje apo objekte në mënyrë individuale dhe specifike.

Ne e shohim veten si një ofrues të shërbimeve për klientët tanë. Fleksibiliteti është pika jonë e fortë.

Shërbime inxhinierike për projekte dhe pajisje janë sigurisht qëllimi i shërbimeve tona, si mund të jetë për shembull sigurimi i produkteve të veçantë sipas kërkesave të caktuara të klientit.

Punë-shitja siguron një gamë më të gjere teknike si KNOW-HOW (Dija dhe Aftësia e kërkuar për të bërë diçka në mënyrë korrekte)

 

Cilësia Jonë

Novamat is certified according to DIN EN ISO 9001:2000. Our quality management guarantees our customers the processing of requests products safely and reliably.

Similarly, all our factories are equipped with the manufacturer approvals ISO 9001:2000 and equipment under pressure directive by HPO AD2000, AD2000 A-4 and TA-Luft 2002/VDI 2440.

Of course, all kinds of inspection certificates can be issued for equipment, if desired, even in the presence of the customer.

Çertifikata