Trajnime

NOVAMAT ofron programe trajnimi, seminare teknike për aftësitë profesionale dhe personale.

Ndihmoni stafin tuaj që të zgjerojnë njohuritë e tyre bazë.

NOVAMAT është një njohëse shumë e mirë e produkteve që ofron dhe ne ju përkrahim menjëherë për çdo nevojë dhe problem tuajin.
Pra shërbimet tona shkojnë më tej pasi pajisjet e zgjedhura ofrojnë një gamë të gjerë të kurseve të trajnimit. Seminaret teknike ju japin njohuri të thella për produktet dhe funksionalitetin e tyre.

Kompania NOVAMAT falë ekspertëve ndërkombëtarë që ka, ofron trajnime edhe në vende të tjera si në Gjermani, Austri, Francë, Kroaci etj.