Roadshow truck training session 2018. NOVAMAT shpk - OOMICRON GmbH

Tuesday, 6 November, 2018

NOVAMAT shpk - OMICRON GmbH

Roadshow truck training session 2018

Prezantimi dhe Trajnimi i rangut te ri te produkteve Omicron 2018 ne Nenstacionin e OST Tirane.

06.11-09.11.2018
Tirane