Kush jemi & Çfarë ofrojmë

NOVAMAT shpk u themelua më 15 Prill 2008 me seli kryesore në Tiranë.
Përvoja e mjaftueshme dhe besueshmëria e klientëve të kompanisë NOVAMAT shpk u bë nismë për të ardhur dhe në tregun shqiptar.

Si partnerë dhe dashamirës të industrisë dhe cilësisë së lartë ne ju ofrojmë një gamë të gjerë produktesh.

Spektri ynë i shërbimeve dhe produkteve shtrihet që prej shtëpive tuaja deri në termocentrale të fuqishme. Nëse prodhoni produkte ushqimore apo keni një sipërmarrje në ndërtimin e kaldajave apo në centralet elektrike konvencionale apo bërthamore, drejtoni një fabrikë të prodhimit të çimentos, drejtoni një rafineri, drejtoni një industri të letrës atëherë ne ofrojmë cilësinë, profesionalizmin dhe jetëgjatësinë e biznesit tuaj.

Ne besojmë në vlerat e partnerëve dhe në devotshmërinë e tyre,  në profesionalizmin dhe ekspertizën e tyre.

 

Besoni dhe ju tek ne!
Novamat ofron zgjidhje individuale për çdo problem të veçantë

Misioni dhe Vizioni ynë

 • Për të kontribuar në mbijetesën e industrisë përmes produkteve që rrisin jetëgjatësinë e saj.
 • Për të diversifikuar gamën e produkteve dhe shërbimeve tona në koherencë me evoluimin e tregut.
 • Të ofrojmë klientëve tanë cilësinë dhe kujdesin tonë.
 • Ofroni përvojën tonë, profesionalizmin dhe konsultimin me klientët tanë.
 • Ofrimi i produkteve me cilësi më të lartë nëpërmjet bashkërendimit të punës së personelit profesional, logjistikës së kompanisë dhe teknologjisë më të re që disponojmë.

Inovacione

Aktivitetet e Novamat në qendrat kërkimore fokusohen në fushat e mëposhtme​:

 • Hidraulikë
 • Instalimin e Teknologjisë
 • Materiale
 • Teknologjinë e Prodhimit
 • Automatizim

Fushat e aplikimit për produktet e NOVAMAT

NOVAMAT furnizon pajisje për aplikimet e mëposhtme​:

 • Shërbime të ndërtesave
 • Proçeset Inxhinierike
 • Trajtimin e mbeturinave të ujit
 • Transportin e ujit
 • Konvertimin e Energjisë
 • Transportin e solideve (trupave të ngurtë)

Produktet e NOVAMAT

Produktet e NOVAMAT janë përdorur për të transportuar ose ndërprerë transportimin e lëngjeve, duke përfshirë:

 • Ujë të pastër ose të kontaminuar
 • Lëngjeve agresive dhe shpërthyese
 • Lëngjet gërryese dhe viskoze
 • Lëngje/ përzierjet të ngurta dhe përzjerje
 • Qëndrueshmëria

Ku ndodhemi? Kudo, në cdo vend ku cilesia dhe kualiteti është objektivi primar.

Aktivitetet NOVAMAT janë të fokusuar në arritjen e zhvillimit të qëndrueshëm dhe fitimprurës për t’i siguruar  grupit pavarësi ekonomike të qëndrueshme.
Përgjegjësia sociale e punonjësve të Novamat si dhe të shoqërisë është një nga aktivitetet themelor të kompanisë sonë
.